вівторок, 25 травня 2021 20:41

Водій збив жінку й поїхав палити авто

Водій збив жінку й поїхав палити авто
У Чернівецькій області водій на смерть збив жінку і поїхав палити своє авто. Фото: cv.npu.gov.ua

У селі Лукавці Вижницького району Чернівецької області 38-річний водій на смерть збив 54-річну жінку.

При цьому він не зупинився, щоб допомогти потерпілій, а поїхав палити свій автомобіль. Слідчі довели причетність водія до скоєного й тепер йому загрожує до восьми років в'язниці, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій "змів" пішохода й залишив стікати кров'ю

"Аварія сталась в січні цього року. 38-річний чоловік не впорався з керуванням та на узбіччі дороги збив 54-річну жінку. При цьому він не викликав поліцію та медиків, а втік з місця ДТП. Від отриманих травм потерпіла померла. А водій поїхав в село Бергомет та на березі річки Серет підпалив своє авто", - кажуть поліцейські.

Обвинувальні акти щодо водія слідчі вже скерували до суду.

У серпні торік у селі Бриків Тернопільської області син заступника начальника відділення поліції №1 22-річний Андрій Данилюк збив 19-річну Ольгу Хрищук. Був на службовому автомобілі батька. Не зупинився, щоб надати допомогу, а кинув постраждалу помирати посеред дороги. Її випадково помітили місцеві жителі та врятували. Ольга вже перенесла дві операції, проте вона й досі не може повноцінно жити.

Зараз ви читаєте новину «Водій збив жінку й поїхав палити авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі