пʼятниця, 30 липня 2021 11:19

Водій збив підлітка й утік. Затримання показали на відео

Водій збив підлітка й утік. Затримання показали на відео
На Київщині затримали водія, який у Первомайську Миколаївської області збив на пішохідному переході 12-річного підлітка й утік з місця ДТП. Фото: скріншот із відео

На Київщині затримали водія, який збив на пішохідному переході 12-річного підлітка й утік.

ДТП сталася напередодні на Миколаївщині - у місті Первомайськ. Подробиці розповів у Facebook перший заступник голови департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дорозі знайшли два трупи. Убивцю розшукали за кілька годин

"Отримавши орієнтування, одразу розпочали пошук. За наявною інформацією, водій поїхав трасою М-05 Київ - Одеса в напрямку столиці на автомобілі Mitsubishi Outlander. І вже невдовзі авто виявили патрульні Білої Церкви. Екіпажі зреагували оперативно й професійно. Автомобіль порушника зупинили, створивши штучний затор. За лічені хвилини водій уже лежав у кайданках. На місце викликали слідчих", - написав він.

Білошицький також оприлюднив відео операції із затримання злочинця.

На Харківщині нетверезий 65-річний водій збив двох підлітків, які йшли узбіччям. Винуватець аварії втік, а хлопців 14 і 15 років доправили до лікарні у важкому стані. За лічені хвилини поліція розшукала автівку й затримала водія - нетверезий чоловік ховався в посадці за селищем. Йому загрожує до трьох років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Водій збив підлітка й утік. Затримання показали на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі