середа, 09 вересня 2015 11:58

У вівторок на Луганщині загинули двоє військових і мирний житель

У вівторок на Луганщині загинули двоє військових і мирний житель
Фото: depo.ua

Минулої доби на Луганщині загинули троє людей - два військовослужбовці Збройних сил України та мирний житель.

Про це повідомила прес-служба речника АТО у Луганській області Руслана Ткачука.

"8 вересня зранку до Станично-Луганської районної лікарні доставлено тіло військовослужбовця-розвідника, 1989 р.н. Діагноз: вогнепальне поранення голови, пошкодження кісток черепа. Обставини загиблі захисника України встановлюються", - йдеться в повідомленні.

Другий військовий загинув під час бою з ворожою ДРГ. Розвідники так званої "ЛНР" намагалися прорватись у районі опорного пункту підрозділу ЗСУ в районі "Шаров Кут" Станично-Луганського району.

"Наші військовослужбовці дали рішучу відсіч. Під час бойового зіткнення смертельно поранено захисника України, 1969 р.н. Діагноз: кульове поранення у голову несумісне з життям", - доповів речник АТО.

Крім того, як зазначається, о 10-30 під час обходу узбережжя Сіверського Дінця біля Станиці Луганської військовослужбовці виявили труп чоловіка з осколковими пораненням.ЗАгиблий виявився 35-річним місцевим жителем.

Загинув мирний мешканець внаслідок детонації розтяжки, встановленої невідомими, повідомив Ткачук.

Загалом, констатує він, в ніч на 9 вересня на Луганському та Артемівському напрямках вздовж лінії розмежування було спокійно. 

При цьому, зафіксовано один короткотерміновий обстріл. О 21.25 протягом 2 хвилин з АГС-17 бойовики вели вогонь по нашим оборонним позиціях поблизу міста Щастя. 

Зараз ви читаєте новину «У вівторок на Луганщині загинули двоє військових і мирний житель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі