четвер, 23 липня 2020 09:19

Вночі підпалили будинок антикорупціонера Шабуніна
3

Минулої ночі невідомі підпалили будинок керівника громадської організації "Центр протидії корупції", активіста Віталія Шабуніна.

Про це він повідомив у Facebook.

"На фото мій підпалений сьогодні вночі дім. Ніхто не постраждав: нас з дітьми не було, а батьки встигли вибігти. Дякувати Богу, сусідка почула вибух і побачила, як спалахнув вхід. Спеціально для аваківських експертів: рівно 2 тижні тому газова служба перевірила лічильник і всі з'єднання", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "слугу" склали протокол про корупцію

"Як християнин благословляю виконавців і замовників. Останнім дякую за мотивацію працювати ще більше", - додав Віталій.

Подію також прокоментували на сторінці організації "Центру протидії корупції".

"Сьогодні вночі було підпалено будинок голови правління ЦПК Віталія Шабуніна. Ці фото - свідчення того, що влада не може захистити громадських активістів", - наголошується в повідомленні.

"Центр протидії корупції" - громадська організація, засновниками якої є Віталій Шабунін і Дарія Каленюк, відома розслідуваннями фактів топкорупції, громадськими акціями, адвокацією законопроєктів тощо. До ЦПК неодноразово позивалися високопосадовці.

Раніше стало відомо, що в Польщі центральне антикорупційне бюро затримало ексголову Укравтодору Славоміра Новака. Його підозрюють у корупції, організації злочинних схем і відмиванні грошей.

Зараз ви читаєте новину «Вночі підпалили будинок антикорупціонера Шабуніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі