неділя, 26 вересня 2021 21:45

Внаслідок ДТП на Херсонщині загинули дві особи

Внаслідок ДТП на Херсонщині загинули дві особи
В результаті зіткнення водій і пасажир Mercedes-Benz від отриманих травм померли на місці. Фото: Нацполіція

У ДТП на автодорозі Р-47 Херсон-Нова Каховка-Генічеськ біля смт Козацьке Каховського району зіткнулися три автомобілі - загинули дві людини. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Як з'ясувалося, 41-річний водій автомобіля марки Mercedes-Benz, рухаючись з Нової Каховки, перед поворотом на смт Козацьке обганяв автомобіль марки ВАЗ-2107, не дотримався безпечного інтервалу та зачепив цей автомобіль в районі лівої передньої двері. Через це водій Mercedes-Benz не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою МАН, що рухалася в зустрічному напрямку по своїй смузі руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці розбилися в Угорщині

В результаті зіткнення водій і пасажир Mercedes-Benz від отриманих травм померли на місці.Поліція кваліфікувала інцидент за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацію транспорту особами, які керують транспортними засобами. Зараз встановлюються всі обставини події.

В Одесі п'яний водій BMW поїхав на червоне світло та зіткнувся з Toyota. 41-річна кермувальниця авто загинула на місці.

Зараз ви читаєте новину «Внаслідок ДТП на Херсонщині загинули дві особи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі