середа, 07 листопада 2018 16:49

Високопосадовця ЗСУ затримали на хабарі

Високопосадовця ЗСУ затримали на хабарі
У Києві затримали на хабарі високопосадовця ЗСУ. Фото - Інформатор

Начальника управління морально-психологічного забезпечення підготовки та застосування військ – заступника начальника Головного управління морально-психологічного забезпечення ЗСУ затримали на хабарі в Києві 7 листопада.

$1 тис. вимагав за прийняття "потрібного" рішення, повідомив у Facebook головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До корупції долучив дружину: ЗСУ впіймали офіцера-хабарника

"Вказаний "душпастир" наших військових вимагав та одержав 1000 доларів за вплив на прийняття рішення відповідними військовими службовими особами щодо переміщення військовослужбовця з однієї військової частини до іншої. Які "морально-психологічні" кадри - такі і сумні "здобутки" у протидії ПТСР та психологічних проблем серед наших військових. Будемо лупити цю скалу бездушності надалі", - написав Матіос.

Із початку року 50 представників Збройних сил України обвинувачуються у корупції. 2017-го таких осіб було 52, із них 18 покарані за одержання хабара, 16 - за зловживання владою. За 26 є вирок суду: засуджено 20 і позбавлено волі 3, на 15 осіб накладено штраф.

Зараз ви читаєте новину «Високопосадовця ЗСУ затримали на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі