неділя, 20 жовтня 2019 10:55

Викрадення та вбивство 44-річної киянки: повідомили нові подробиці

Викрадення та вбивство 44-річної киянки: повідомили нові подробиці
Зниклу киянку 44-річну Олену Лісову знайшли вбитою. Фото - facebook.com/KyivOperativ

У Києві за підозрою у викраденні та вбивстві 44-річної Олени Лісової затримали її колишнього чоловіка зі спільником.

43-річний чоловік діяв з корисливих мотивів і хотів заволодіти майном і коштами колишньої дружини, повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

"Він залучив до вчинення злочину 55-річного знайомого та позбавив жінку життя. Колишній чоловік зателефонував потерпілій та під вигаданим приводом призначив зустріч у мікрорайоні Бортничі у Дарницькому районі Києва. Близько 15.30 жінка прибула на зустріч на автомобілі Land Rover Discovery. Користуючись фізичною перевагою, зловмисники напали на потерпілу, вдягнули на неї кайданки та посадили до її ж автомобіля. Після чого повезли до лісосмуги поряд з селом Вороньки Бориспільського району Київської області", — сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклу 44-річну киянку знайшли вбитою

Викрадачі повели жінку вглиб лісу, де били по голові та тулубу, завдавши несумісні з життям травми. Забравши всі цінні речі потерпілої, зловмисники забрали її автомобіль та покинули місце злочину.

Правоохоронцям вдалося встановити підозрюваних та затримати їх. 21 жовтня затриманим обиратимуть запобіжний захід.

Триває досудове слідство.

Олена Лісова зникла 15 жовтня. Вона виїхала на Land Rover зі свого паркінгу на Ентузіастів, 35/2. Відвезла дитину в дитячий сад і мала їхати на роботу. Але дорогою зникла.

Зараз ви читаєте новину «Викрадення та вбивство 44-річної киянки: повідомили нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі