пʼятниця, 30 жовтня 2020 16:18

Військовий загадково зник у центрі міста

Військовий загадково зник у центрі міста
У Харкові зник 22-річний Руслан Челоненко. 22 жовтня він повинен був сісти на поїзд "Харків-Херсон" та повернутися додому в Миколаїв. Однак на поїзд він не сідав і додому не повернувся. Фото: Пошукова група "Мілена"

На Харківщині розшукують 22-річного Руслана Челоненка з Миколаєва. Чоловік відслужив строкову службу у військовій частині в Чугуєві, демобілізувався. 22 жовтня повинен був сісти на поїзд Харків-Херсон на Південному вокзалі, щоб виїхати додому, але зник.

За словами родичів, всіх "дембелів" з Чугуєва одночасно вивезли на вокзал, після чого кожен планував шлях самостійно - купував квитки на поїзд і добирався до рідних. Руслан теж мав узяти квиток і вечірнім поїздом відправитися на додому - про це близько 16:00 він сказав батькам телефоном, передає Город Х.

Однак на поїзд він так і не сів, і вдома не з'явився. Телефонний зв'язок із ним обірвався і де його шукати - не зрозуміло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 місяці розшукують чоловіка, який зник на заробітках у Києві

Заяву про пошук зниклого військовослужбовця родичі написали в поліцію в Миколаєві. У Харкові за справу взялися волонтери. Вони з'ясували, що 22 жовтня Руслан мав конфлікт - близько 21:00 в McDonald's на вул. Полтавський Шлях, біля Південного вокзалу, невідомий бризнув йому в обличчя газовим балончиком. Із закладу чоловіка з хімічним опіком очей забрала "швидка" і відвезла в офтальмологічну клініку на вул. Гіршмана. Медики надали потерпілому допомогу і відпустили. Куди він подівся після цього - ніхто не знає.

Всіх, кому відома будь-яка інформація про місцеперебуванн чоловіка, просять телефонувати за номерами 0(68) 777 0 112 або 102.

На Рівненщині поліція й рідні розшукують 39-річного Андрія Вознюка. Він проводжав сестру на автовокзалі на вул. Київській в обласному центрі. Після того перестав виходити на зв'язок.

Зараз ви читаєте новину «Військовий загадково зник у центрі міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі