понеділок, 13 січня 2020 22:47

Відвідувачів евакуйовують: у Києві затопило Ocean Plaza
5

Біля Ocean Plaza стався потоп
Фото: "Киев Сейчас"
Біля Ocean Plaza стався потоп
Біля Ocean Plaza стався потоп
Біля Ocean Plaza стався потоп
Біля Ocean Plaza стався потоп

У Києві біля біля ТРЦ Ocean Plaza прорвало трубу з гарячою водою. Вона затопила проїжджу частину і перший поверх ТРЦ.

Проїжджу частину вул. Антоновича вода пошкодила в декількох місцях. В одну з ям провалився маршрутний мікроавтобус. Постраждали припарковані автомобілі, повідомляє "Наш".

Вода затопила перший поверх торгового центру. Люди на 2 поверсі не можуть самостійно покинути будівлю. Охорона проводить евакуацію.

"Затоплено перший поверх Ocean Plaza. Охорона торгового центру проводить евакуацію відвідувачів, співробітників і персоналу", - повідомляють очевидці.

Прес-секретар ДСНС Києва Світлана Водолага підтвердила, що через прорив тепломережі стався підмив асфальту. Вода затопила торговий центр та супермаркет "Ашан".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вогняна ДТП в Києві: водій згорів у авто, ще 4 пасажирів - скалічилися

"Там, де стався прорив асфальту, задніми колесами потрапило маршрутне таксі. Рятувальники евакуювали 4 людини, які були в маршрутці. Також поруч був тролейбус. Звідти евакуювали трьох осіб", - зазначила прес-секретар.

У прес-службі патрульної поліції Києва повідомили про обмеження руху від вулиці Загородньої до площі Либідської. Інформації про постраждалих немає.

13 січня, близько 7.00, на кільцевій дорозі Броварів на Київщині сталася смертельна аварія. Поблизу повороту на село Требухів зіткнулися легковик та вантажна "Газель". Загинула жінка, повідомили у пресслужбі ДСНС області.

Зараз ви читаєте новину «Відвідувачів евакуйовують: у Києві затопило Ocean Plaza». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі