четвер, 19 березня 2015 14:41

Відсторонений Лазорко забарикадувався на роботі, до приміщення підвезли "альфу"

Відсторонений Лазорко забарикадувався на роботі, до приміщення підвезли "альфу"
Фото: trust.ua

Відсторонений голова правління "Укртранснафти" Олександр Лазорко, який є вихідцем з групи "Приват" Ігоря Коломойського, забарикадувався в будівлі товариства.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня".

Охорона "Укртранснафти" заблокувала вхід на підприємство і не пропускає нового керівника Юрія Мірошника, який прибув із підкріпленням з бійців спецпідрозділу групи "Альфа" СБУ.

Назріває силовий конфлікт, але поки що "альфівці" намагаються домовитися з охороною про безперешкодний пропуск нового керівника, призначеного членами спостережної ради (більшість - представники НАК "Нафтогазу", якому належить 100% акцій "Укртнанснафти").

До місця події за адресою вул. Кутузова,18 прибувають журналісти.

Повідомляється, що звільнення Лазорка кілька днів тому ініціював міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин. Причина - розтрата 2,5 млн грн на день на зберігання технологічної нафти на потужностях групи "Приват". Це спровокувало скандал з боку лідерів групи "Приват".

Олександр Лазорко є вихідцем з групи "Приват" - він раніше працював на НПК "Галичина" і "Нафтохімік Прикарпаття" (обидва НПЗ - "приватівські").

Зараз ви читаєте новину «Відсторонений Лазорко забарикадувався на роботі, до приміщення підвезли "альфу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі