пʼятниця, 07 лютого 2014 11:00

Вибух у Будинку профспілок розслідуватимуть за статтею "недбале зберігання боєприпасів"

Вибух у Будинку профспілок розслідуватимуть за статтею "недбале зберігання боєприпасів"
Фото: fakty.ictv.ua

За фактом вибуху в Будинку профспілок в четвер, в результаті якого постраждали дві людини, міліція відкрила кримінальне провадження, повідомив в.о. начальника МВС Києва Валерій Мазан.

За його словами, провадження відкрито за ст. 264 Кримінального кодексу України (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів).

Як повідомлялося, в Будинку профспілок в четвер стався невідомий вибух, в результаті якого травмовано чоловіка, у важкому стані він був госпіталізований в міську лікарню №17. За словами лікаря, постраждалий перебував у Будинку профспілок на 5-му поверсі, відкрив коробку з написом "ліки", після чого стався вибух, в результаті він отримав травми. Пізніше стало відомо про другого постраждалого.

Як повідомляє в п'ятницю "5 канал", Роману Дзвинському, який відкрив коробку, в результаті вибуху відірвало пальці, другий потерпілий - 15-річний Назар Держило - втратив око.

Самооборона Майдану не пустила слідчу групу на місце вибуху, також народні депутати і охорона Майдану не пустили правоохоронців до потерпілих у лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Вибух у Будинку профспілок розслідуватимуть за статтею "недбале зберігання боєприпасів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі