вівторок, 23 січня 2018 10:57

Вибух у Бердянську: розповіли про стан поранених поліцейських

Вибух у Бердянську: розповіли про стан поранених поліцейських
У Бердянську Запорізької області під час затримання злочинець підірвав себе і правоохоронців гранатою. Фото - Facebook Сергія Князєва

Двоє поліцейських із Бердянська Запорізької області, які отримали поранення внаслідок вибуху гранати під час затримання злочинця, у важкому стані. Життю третього нічого не загрожує. Про це повідомив керівник обласної поліції Олег Золотоноша.

"Молодий лейтенант Ігор Павлик намагається втекти на роботу, але не відпускають медики. Старший лейтенант Денис Пархоменко після двох операцій опритомнів, стан вкрай важкий, очима дає зрозуміти, що прорвемося. Старший лейтенант Юрій Гусєв у свідомості, стан важкий, найбільше його турбує самопочуття його колег. Першим його питанням було "Що з пацанами?", - розповів Золотоноша.

Поранених правоохоронців мають доправити на лікування до Дніпропетровської лікарні ім. Мечникова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео з місця підриву поліцейських у Бердянську

Чоловік, який підірвав гранату, хотів продати її напередодні.

"Чоловік був раніше судимий за крадіжку. Перевірявся співробітниками на предмет причетності до злочинів. Напередодні, за добу до трагічних подій, пропонував придбати гранату окремим громадянам. Дані особи встановлені. Їх допитують. Вони побоялися повідомити про це в поліцію. В ході проведених обшуків вилучено речові докази з раніше скоєних ним крадіжок. Крім того, вилучено речові докази у скупників краденого, останні також дають свідчення і будуть притягнуті до відповідальності. Чи можна було не допустити такої ситуації, можу сказати, що можна, якби опери пройшли повз і не намагалися розкрити злочин. Співробітники робили свою роботу", - додав Золотоноша.

У Бердянську Запорізької області троє співробітників поліції отримали важкі поранення в результаті вибуху гранати Ф-1 під час затримання зловмисника.

Зараз ви читаєте новину «Вибух у Бердянську: розповіли про стан поранених поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі