пʼятниця, 26 червня 2020 14:26

Вибух на Позняках: серед загиблих може бути син колишнього нардепа-сепаратиста

Вибух на Позняках: серед загиблих може бути син колишнього нардепа-сепаратиста
У багатоповерхівці в Києві стався потужний вибух. 5 людей загинули, стільки ж скалічилися. Фото: t.me/dsns_telegram

Під час вибуху в 10-поверхівці на Позняках у Києві загинув Олександр Хмільовий.

Він - син колишнього народного депутата від КПУ і відомого сепаратиста зі Слов'янська Анатолія Хмільового, повідомив у Facebook журналіст Денис Казанський.

"Який тісний світ. Виявляється, один із загиблих під час вибуху будинку на Позняках Олександр Хмільовий - син колишнього народного депутата від КПУ і відомого сепаратиста зі Слов'янська Анатолія Хмільового", - пише Казанський.

2014 року, за словами Казанського, Хмільовий-старший підтримав бойовиків Стрєлкова, а під час відступу поїхав разом з ними у Донецьк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у столичній багатоповерхівці: озвучили основну причину

Крім того, екснардеп писав листи депутатам Держдуми РФ з вимогою визнати ДНР і водночас отримував підвищену українську пенсію як колишній депутат.

Журналіст стверджує, що квартиру на Позняках той отримав ще за часів своєї депутатської діяльності.

"Не знаю, чи розділяв загиблий погляди батька. Не відчуваю ніякої зловтіхи з приводу того, що сталось. Просто вже не в перший раз наголошую подібні дивовижні збіги", - додав Казанський.

Вибух у шостому під'їзді 10-поверхівки на вул. Соломії Крушельницької, 1/5 стався 21 червня о 10:07. П'ятеро людей загинули, стільки ж у лікарні. 16 квартир із четвертого по восьмий поверх зруйновані, упали перекриття. Без житла лишилися 125 мешканців.

Зараз ви читаєте новину «Вибух на Позняках: серед загиблих може бути син колишнього нардепа-сепаратиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі