неділя, 24 лютого 2019 20:15

Величезна пожежа на полтавському ринку - показали фото і відео
5

Палає ринок "Київський" у Полтаві
Фото: gazeta.ua
Палає ринок "Київський" у Полтаві
Палає ринок "Київський" у Полтаві
Палає ринок "Київський" у Полтаві
Палає ринок "Київський" у Полтаві

Сьогодні, 24 лютого, близько 18-ї повідомили про пожежу в торгових павільйонах на вул. Зінківській у Полтаві. Вогонь охопив магазини та критий ринок, розміщені під одним дахом.

Про це журналісту Gazeta.ua повідомили надзвичайники.

"Точну площу назвати не можу, проте палає багато. Там приміщення, подібне до ангару, під одним дахом. У ньому магазини, ринок та автовокзал. Вигоріли вщент "Лідер взуття" і "Єва". Подекуди вже і дах упав. Поки що пожежники блокують полум'я, щоб не пішло далі, на приміщення автостанції", - розповіла речник ДСНС Полтавщини Світлана Рибалко.

На місці десяток одиниць техніки - рятувальники гасять пожежу. Кілька десятків патрульних не підпускають глядачів із камерами й фотоапаратами, які зібралось довкола будівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна пожежа в житловому будинку: 70 загиблих та десятки поранених

"Постраждалих не виявлено. Пожежа сталася у вечірній час, коли людей у торгових приміщеннях не було. Охоронці покинули його ще на початку", - додала Рибалко.

За прогнозами, пожежу гаситимуть не одну годину.

Відео взяте зі сторінки Facebook "Полтавські Тротуарні Новини"

Близько 300 транспортних засобів згоріли в результаті пожежі на авіашоу Aero India-2019 на півночі міста Бангалор в індійському штаті Карнатака.

Зараз ви читаєте новину «Величезна пожежа на полтавському ринку - показали фото і відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають