четвер, 02 серпня 2012 20:06

Вбивство харківського журналіста Климентьєва офіційно розкрито

Вбивство харківського журналіста Климентьєва офіційно розкрито
У міліції основна версія - вбивство Климентьєва через професійну діяльність журналіста. Фото: vlasti.net

Вбивство харківського журналіста, редактора газети "Новий стиль" Василя Климентьєва розкрито. Головний підозрюваний у вбивстві журналіста - оголошений у розшук колишній співробітник Харківського УБОЗу Андрій Козар.

Про це 2 серпня під час відеоконференції заявив начальник Слідчого управління МВС України Василь Фаринник.

За його словами, найімовірніше, Козар вбив Климентьєва не поодинці. Начальник слідчого управління також повідомив, що Козар підозрюється у скоєнні ще двох злочинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція знайшла причетного до вбивства журналіста Василя Климентьєва

Климентьєв займався журналістськими розслідуваннями. Він зник два роки тому. У міліції було кілька версій його зникнення. Зараз основна версія - вбивство через професійну діяльність журналіста.

Нагадаємо, 11 серпня 2010 р. головний редактор харківської газети "Новий стиль" Василь Климентьєв виїхав із дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору і не повернувся. Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею "умисне вбивство". У березні 2011 р. міліція оголосила в розшук двох підозрюваних у справі зниклого Климентьєва - колишнього співробітника УБОЗ Андрія Козара і жителя Первомайського Дмитра Уварова.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство харківського журналіста Климентьєва офіційно розкрито». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі