середа, 22 січня 2020 08:32

Вбивство дівчат у Києві: господиня квартири розповіла подробиці

Вбивство дівчат у Києві: господиня квартири розповіла подробиці
В ефірі програми були рідні дівчат. Фото:t1.ua

Господиня київської квартири, у якій вбили 19-річну Марію Каминіну і 16-річну Єву Лисенко, зрозуміла не відразу, що сталося.

Коли приїхала у помешкання, то нічого підозрілого не побачила, крім безладу і забитої наглухо шафи на балконі, про це вона розповіла під час ефіру ток-шоу "Стосується кожного".

Саме це видалось їй підозрілим і жінка викликала до квартири ще і чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змусили одну дивитися на смерть іншої: нові подробиці вбивства подруг у Києві

"Він відкрив і говорить: ну йди дивись, що у твоїй шафці... Я побачила там перестановку, полички деякі були зняті і складені... Якісь згортки... Я кажу чоловікові: "Подивися, що там!". І коли він мені сказав, що там дві ніжки... Потім коли я сама підійшла подивитися, я побачила ніжки дитячого розміру...", – поділилася подробицями жінка.

Вона стверджує, що спочатку вони подумали, що, можливо, це манекен.

"Я вискочила з балкону, чоловік каже: "Там ще рука!". Я кажу: "Так помацай, що там може бути". Він каже: "Ну, воно м'яке!" – продовжила розповідь жінка.

Господиня квартири каже, що побачила у квартирі чотири склянки, чотири недопалки. Через це можна зробити висновок, що там були саме чотири особи. Ніяких слідів або плям крові ніде не було.

Про свої спостереження також розповів сусід квартири, в якій сталось вбивство.

"Я живу в 12 квартирі... Були сутінки. Це був крик жіночий, неголосний, якогось відчаю. Я подумав спочатку, що людина щось почула по телефону або щось прочитав жахливе, або щось побачив жахливе. Він був неголосним і нетривалим, потім перейшов в плач", – сказав він.

Далі, за словами сусіда, почулися три удари або звуки падіння. Після цього все затихло.

Уранці 6 січня в Одесі затримали підозрюваних у жорсткому вбивстві на Подолі у Києві двох дівчат – 16-річної Марії Каминіної і 19-річної Єви Лисенко. Затримання відбулося близько 4:40 ранку. Слідство підозрює, що 34-річний чоловік і 19-річна жінка втекли з Києва одразу після скоєння злочину. Про чоловіка відомо, що він має судимість за зґвалтування.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство дівчат у Києві: господиня квартири розповіла подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі