середа, 13 грудня 2017 13:26

Вбивці двох продавців викрали гроші та мобільні телефони

Вбивці двох продавців викрали гроші та мобільні телефони
Невідомі, які при пограбуванні магазину вбили двох продавців, викрали з мобільні телефони та виручку. Фото- varta1

Невідомі, які при пограбуванні магазину "Комп'ютерний всесвіт" у Бориславі на Львівщині вбили 2 продавців, викрали з магазину 23 мобільні телефони та 25 тис. грн виручки. Про це повідомив начальник Бориславського відділу поліції Олександр Закутний, передає ZAXID.NET.

"З магазину техніки, де вбили двох продавців, викрали 23 мобільні телефони без коробок – просто з вітрини, та 25 тис. грн денної виручки", – сказав Закутний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі з ножами напали на братів-фермерів: одного вбили

Магазин комп'ютерної техніки, в якому сталось пограбування з подвійним вбивством, не мав власного охоронця, а лише угоду із поліцією охорони. Відеоспостереження в магазині працювало в режимі онлайн, тобто відео з камер спостереження не зберігалося. А зовнішніх камер відеоспостереження, з яких було б видно магазин, немає. Хоча це – центр міста, повідомляє місцеве видання "Медіа Дрогобиччина".

7 грудня у Бориславі при пограбуванні магазину "Комп'ютерний всесвіт" невідомі жорстоко вбили 2 продавців – 27-річного чоловіка та 20-річну жінку. В обох були колото-різані рани.

Зараз ви читаєте новину «Вбивці двох продавців викрали гроші та мобільні телефони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі