четвер, 29 червня 2017 18:10

"Вбив найдорожче для неї" - вітчим зізнався, чому задушив названих дітей

"Вбив найдорожче для неї" - вітчим зізнався, чому задушив названих дітей
Чоловік задушив двох дітей своєї співмешканки, щоб помститися їй. Фото - 7 канал

43-річного чоловіка, який убив двох дітей своєї співмешканки у Одесі взяли під варту без права внесення застави. Таке рішення виніс 29 червня суд.

Як з'ясувалося, чоловік запідозрив дружину в зраді. Задушивши дітей, він подзвонив дружині і по телефону заявив, що "вбив найдорожче для неї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закатовану 6-річну дівчинку поховали, її убивцю кинули за ґрати

У поліції кажуть, чоловік був в неадекватному стані: смертельно п'яний, можливо, ще й під наркотиками. Правоохоронцям він заявив, дітей вбив, щоб помститися дружині, повідомляє 7 канал.

"Діти гралися. Я рішив, що треба помститися якось дружині", - розповів затриманий.

10-річний Самір і 4-річна Віка останні півтора року діти на орендованій квартирі з мамою і вітчимом. Його сусіди нерідко бачили напідпитку. Увечері перед вбивством в будинку чули сімейний скандал. На сварку навіть виїжджала поліція. На світанку вітчима знайшли під дверима під'їзду. А близько дев'ятої ранку у дворі почули дитячий крик. Тіла Саміра і Вікі знайшла їх тітка.

Затриманому призначили психіатричну експертизу. Якщо його визнають осудним, чоловікові загрожує довічний термін.

27 червня в Одесі на вул. Академіка Корольова, 118/1 виявили тіла двох неповнолітніх дітей - 4-річної дівчинки та її 10-річного брата.

Зараз ви читаєте новину «"Вбив найдорожче для неї" - вітчим зізнався, чому задушив названих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі