вівторок, 25 жовтня 2011 15:35

"ВАЗ" із шістьма людьми на швидкості врізався в дерево на Рівненщині

Учора о 5 ранку на вул. Шкільній у селі Велика Омеляна, що під Рівним автомобіль "ВАЗ-2107" з шістьма молодими людьми на швидкості врізався в придорожнє дерево. Компанія поверталася з гулянки на дискотеці в сусідньому селі.

"Автомобіль вискочив на т-подібне роздоріжжя й не пригальмовуючи врізався в бордюр, а потім у дерево. В салоні "ВАЗа" було п'ятеро пасажирів та водій. Один з чоловіків, який сидів на задньому сидінні, під час ДТП, вибивши лобове скло залетів під капот машини. На диво, він не постраждав", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Трьох пасажирів автівки госпіталізували в центральну міську лікарню Рівного. Усі вони мешканці обласного центру. 24-річного чоловіка - скальпована рана голови, в його 33-річного товариша - закритий перелом правої променевої кістки. 19-річна пасажирка отримала під час ДТП забій м'яких тканин голови.

За кермом "ВАЗа" був 27-річний мешканець Рівного. Він у ДТП не постраждав. Раніше правоохоронці його затримували за керування транспортним засобом у стані сп'яніння. За два дні до цієї пригоди чоловік забрав свій автомобіль зі штраф-майданчика ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «"ВАЗ" із шістьма людьми на швидкості врізався в дерево на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі