четвер, 10 листопада 2016 12:14

Валютників катували посеред траси

Валютників катували посеред траси

Поблизу села Ганьковиця Свалявського району Закарпатської області 6 озброєних грабіжників напали на автомобіль валютників, які поверталися зі столиці. Грабіжники діяли злагоджено та професійно, вони заздалегідь знали маршрут автівки. Після катувань відібрали гроші та утекли.

Про це пише mukachevo.net.

"Напад трапився ще 7 листопада. До поліції потерпілі звернулися лише через 2 дні. Повідомили, що їхали на на авто марки Volkswagen по трасі Київ — Чоп. В один момент пошкодили одразу 3 колеса. Ймовірно, для блокування авто були використані шипи. Довелося зупинитися. Через кілька хвилин до них підбігли грабіжники. Водію автівки вдалося втекти в ліс, а пасажира злочинці почали допитувати та бити", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Товариш катував подружжя заради $300

За попередніми даними, злочинці забрали у валютників близько 160 тис. грн. Хоча місцевий юрист та активіст Роман Келемен каже про суму 15 мільйонів гривень.

Постраждалий у лікарні, його життю нічого не загрожує. Поліція розшукує злочинців. За фактом розбою відкрито кримінальне провадження.

У селищі Велика Лепетиха Херсонської області до будинку пенсіонерів увірвалися невідомі, катували пенсіонера та пограбували. Викрали 5 тис. грн, срібну каблучку та ланцюжок. Дружині потерпілого вдалося утекти з дому.

Зараз ви читаєте новину «Валютників катували посеред траси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі