вівторок, 19 березня 2013 14:22

На Вінниччині потяг відтяв чоловіку руки

На Вінниччині потяг відтяв чоловіку руки
Потерпілий взявся руками за ті рейки, куди прибував потяг №81. Фото: www.kremenchug.ua

17 березня 49-річний Павло Ківа на залізничному вокзалі міста Козятин Вінницької області потрапив під пасажирський потяг №81 "Київ-Ужгород". Чоловік проживає в Козятині. Працював на місцевому БМЕУ №2 сторожем. Із діагнозом "травматична ампутація обох кистей рук" чоловіка доправили до реанімаційного відділення лікарні.

"Хворий у реанімації, й досі у важкому фізичному стані. Але надіємося, що до кінця тижня переведемо до звичайної палати, - розповідає лікар-травматолог Калинівської відділкової лікарні Микола Любімий. - Що з ним трапилося - не пам'ятає через шок. Привезли пацієнта у стані легкого алкогольного сп'яніння. Ми провели операцію. Робили все можливе, зшивали докупи те, що залишилося. Лівої кисті немає зовсім. На правій є тільки четвертий та п'ятий пальці, які не відомо чи будуть функціонувати. Приїжджав консультант з Вінниці. Швидше за все, в подальшому потрібно буде зробити ще низку операцій по відновленню функцій пальців".

Свідки трагедії, які чекали на прибуття потягу, розповідають, що все сталося в лічені хвилини.

"Чоловік на велосипеді їхав через залізничні колії, - каже місцева мешканка Тетяна, яка очікувала на прибуття потягу. - Чи послизнувся, чи зачепився - впав на сусідню колію. Хотів підвестися, взявся руками за ті рейки, куди прибував потяг №81. Далі нічого не було видно. Люди по інший бік платформи почали кричати, викликали швидку та міліцію".

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині потяг відтяв чоловіку руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі