понеділок, 14 травня 2012 16:43

В Ужгороді вітер звалив 20-метрову смереку на будинок
6

Фото: Фото: Прес-служба МНС

Вчора вранці в Ужгороді по вулиці Берчені вітер повалив старе дерево на дах будинку. На щастя, з людей ніхто не постраждав.

"Повідомлення від господарів будинку надійшло о сьомій ранку. Через сильний вітер стара 20-метрова смерека переламалася і вкрила дах. На Берчені одразу ж виїхали дев'ятеро рятувальників зі спеціальною технікою", - розповіла керівник Центру пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області Наталія Батир.

Аби дерево не розчавило дах, його розкряжували з допомогою спеціального обладнання. Відтак зрізану смереку зняли з даху двоповерхового будинку. Від падіння смереки було дещо пошкоджено черепицю. Збитки, завдані деревом, попередньо оцінюють у кілька десятків тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті негода відрізала від світу 3 тисячі людей

Протягом вихідних на території Закарпаття через сильний вітер впало ще кілька дерев. У суботу ввечері вітер повалив старе дерево на проїжджу частину вулиці у мікрорайоні Горяни. Перед тим рятувальники розчищали від старих дерев дороги в селі Оріховиця Ужгородського району, містах Винорадів і Мукачево та по вулиці Коцюбинського в Ужгороді.

 

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді вітер звалив 20-метрову смереку на будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі