понеділок, 07 лютого 2011 17:34

В Ужгороді чоловік убив сестру дружини і повісився

В Ужгороді чоловік убив сестру дружини і повісився

Ужгородець вбив сестру своєї дружини, після чого повісився на дереві на березі річки. Трагедія сталася на вихідних в одній із квартир на вулиці Щедріна.

Співробітниця Центру зі зв'язків з громадськістю Ужгородського ГУ МВСУ в Закарпатській області Людмила Феєр повідомила, що у той день господиня святкувала день народження.

"На свято покликала й свою сестру. Жінка спочатку зателефонувала й попередила, що не зможе бути. Але за якийсь час все-таки прийшла. Опівночі ювілярка із донькою пішли спати, а чоловік із родичкою залишилися на кухні", - розповіла вона.

О шостій ранку господиня прокинулася й вийшла в сусідню кімнату. На підлозі в калюжі крові лежало бездиханне тіло її сестри. Жінка розбудила чоловіка й доньку, щоб з'ясувати, що сталося. Поки вони вовтузилися біля вбитої, господар схопив мотузку й вискочив на балкон. Там прив'язав її до перила й затягнув на шиї зашморг. Перелякана жінка вхопила ніж й відрізала мотузку. Тоді він мовчки одягся й утік із дому.

"За годину міліціонери знайшли чоловіка повішеним на дереві на березі річки Уж", - сказала Феєр.

За даним фактом в міліції порушили кримінальну справу. Ведеться слідство. У вбитої залишилися двоє неповнолітніх дітей.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді чоловік убив сестру дружини і повісився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі