неділя, 07 серпня 2022 15:21

В отруєнні Сальдо окупанти підозрюють двох осіб – ЗМІ

В отруєнні Сальдо окупанти підозрюють двох осіб – ЗМІ
В отруєнні гауляйтера Херсонської області Володимира Сальдо окупанти підозрюють кухаря та покоївку. Фото: "Фокус"

Російські загарбники підозрюють в отруєнні гауляйтера Херсонської області Володимира Сальдо обслуговуючий персонал.

Під підозрою новий кухар. Його начебто привела покоївка перед самим отруєнням. Про це пише Telegram-канал Baza з посиланням на свої джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник гауляйтера поїхав на "концерт Кобзона" (оновлено)

"З'ясувалося, що кухаря (чоловік це чи жінка, достеменно невідомо) напередодні перед ймовірним отруєнням привела покоївка, яка працює в будинку Сальдо. Через пів години після того, як голова військової адміністрації поїв, у нього почалося затьмарення розуму, потім стали німіти пальці. Ще через пару годин він знепритомнів", – йдеться в повідомленні.

Місцеві лікарі зробили кардіограму та комп'ютерну томографію. Інфаркт та інсульт вони виключили. Потім у колаборанта взяли сечу та кров на аналізи, опечатали їх та переправили разом із самим Сальдо до окупованого Криму. Його доправили до лікарні імені Семашка в Сімферополі, де ввели в стан медикаментозної коми. А потім спецбортом доставили до лікарні імені Скліфосовського в Москві.

"Зараз він лежить у токсикологічній реанімації з діагнозом – отруєння невідомою речовиною. Чим саме можливо було отруєно Сальдо, покажуть результати аналізів, вони стануть відомі лікарям протягом кількох днів", – пише Baza.

Російські пропагандисти заявили, що гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо перебуває в комі, його відвезли до окупованого Криму.

Війна Росії проти України невдовзі увійде в нову фазу. Найінтенсивніші бойові дії змістяться на фронт протяжністю близько 350 км – від Запоріжжя до Херсона, повідомила британська розвідка.

Зараз ви читаєте новину «В отруєнні Сальдо окупанти підозрюють двох осіб – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі