неділя, 06 вересня 2020 02:29

В Одеській області сталася смертельна ДТП: Серед постраждалих двоє дітей

В Одеській області сталася смертельна ДТП: Серед постраждалих двоє дітей
Фото з місця події. Джерело: Національна поліція

Внаслідок страшної дорожньо-транспортної пригоди у місті Овідіополь Одеської області загинули двоє осіб. Також шестеро людей отримали травами, серед потерпілих - двоє малолітніх дітей.

Як повідомили в Овідіопольському відділі поліції, за попередньою інформацією, 50-річний водій мікроавтобуса Toyota Hiace виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Renault.

У легковику перебувала сімейна пара з двома дітьми - хлопчиком (2012 року народження) і дівчинкою (2019 р.н), а також літня жінка. Водія госпіталізували з різноманітними травмами.

Жертвами ДТП стали 44-річний киянин - водій Renault та 66-річна пасажирка. Троє інших пасажирів цієї автівки на даний час знаходяться у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат у мери Кривого Рогу прокоментував наїзд сина на дитину на переході

Тягач MAN і вантажний фургон Mercedes з декількома тоннами моркви зіткнулися на трасі Одеса-Миколаїв. В результаті аварії водії обох автомобілів загинули на місці події.

Зараз ви читаєте новину «В Одеській області сталася смертельна ДТП: Серед постраждалих двоє дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі