пʼятниця, 19 лютого 2016 12:43

В Одесі студенти пограбували магазин зброї

В Одесі студенти пограбували магазин зброї

Працівники поліції затримали двох студентів, які пограбували магазин зброї в Одесі. Про це розповіли у Приморському відділі поліції.

"У поліцію звернувся 26-річний продавець збройового магазину. Розповів, що двоє хлопців викрали магазин до пістолета пневматичної дії "МР" і складаний ніж на суму 1630 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було викрито двоє молодиків віком 19 та 17 років. Зловмисниками виявилися студенти одного з вищих навчальних закладів Одеси. Хлопці двічі навідувалися до торгового закладу. Один з них відволікав увагу продавця, а другий в цей час крав. Як пояснили правопорушники, викрадене вони планували перепродати, а на отримані гроші придбати собі мобільний телефон", - розповів начальник Приморського відділу поліції Дмитро Івушкін.

Викрадений складаний ніж і магазин до пістолета вилучені та повернуті власнику. Порушено кримінальне провадження. За крадіжку хлопцям загрожує до 5 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі студенти пограбували магазин зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі