четвер, 17 лютого 2011 13:09

В Одесі перед приїздом Януковича "замінували" монастир

В Одесі перед приїздом Януковича "замінували" монастир

Невідомі в Одесі повідомили про замінування Свято-Іверського монастиря, повідомляє у четвер управління з питань НС Одеської обладміністрації. Як відомо, в Одесі перебуває з візитом президент Віктор Янукович.

Після обстеження приміщення монастиря вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Нагадаємо, що мінування будівель у місті, куди приїжджає перша особа держави, уже стало звичкою в Україні.

Так, вранці 22 жовтня 3 саморобних вибухові пристрої спрацювали біля будинків облпрокуратури, облсуду та міськвідділу міліції в Кіровограді.

У той же день у місті перебував президент Віктор Янукович. Жертв і пошкоджень тоді не було, але міліція розглядала версію теракту.

Нагадаємо також, що Віктор Янукович, візит якого в Одесу вже розпочався, відвідає Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, ознайомиться з роботою Одеського обласного благодійного фонду реабілітації дітей інвалідів "Майбутнє ", а потім візьме участь у засіданні регіонального Комітету з економічних реформ. Візит до монастиря не передбачений.

У свою чергу, ДАІ Одеси і області звернулося до всіх водіїв з проханням і неухильно виконувати вимоги співробітників ДАІ у зв'язку з візитом президента. Таке ж прохання було адресоване і пішоходам.

Мост Одесса

Зараз ви читаєте новину «В Одесі перед приїздом Януковича "замінували" монастир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі