пʼятниця, 11 серпня 2023 11:26

Спецтема: Війна Росії проти України

У Москві пролунав потужний вибух
Оновлено

У Москві пролунав потужний вибух
Уламки впали на території медичного закладу. Фото: росЗМІ

11 серпня у столиці Російської Федерації пролунав потужний вибух.

Росіяни заявляють про вибух безпілотника у Москві, повідомив у п'ятницю російський Telegrram-канал Baza та інші росЗМІ.

"Вибух пролунав у районі Карамишівської набережної на лівому березі Москви-ріки. Туди їдуть спеціальні служби", – ідеться у повідомленні.

Очевидці стверджують про нібито безпілотник, який вибухнув та впав.

На опублікованих у мережі кадрах помітно дим:

Російська влада поки що не прокоментувала ситуацію у Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повітряні сили прокоментували ранкову атаку дронів на Москву

За даними 112, безпілотник літакового типу був збитий біля лікарні № 67 на вул.Саляма Аділя. Уламки впали на території медичного закладу. Попередньо, ніхто не постраждав.

До цього жителі Красногорська повідомляли про проліт БПЛА в районі Новоризького шосе.

Оновлено 11:30

"Була здійснена спроба прольоту на місто одного безпілотника. В результаті роботи ППО він був ліквідований. При падінні уламків в районі Карамишевской набережній ніхто не постраждав. Серйозних руйнувань немає. Екстрені служби працюють на місці", – заявив мер столиці РФ Сергій Собянін.

Учора у Росії знову заявили про нічну атаку безпілотників на Москву. Мер столиці РФ Сергій Собянін у ніч проти 10 серпня повідомив у Telegram, що два безпілотники летіли у бік Москви, однак їх нібито збили російські сили протиповітряної оборони.

Останніми тижнями в РФ нерідко заявляють про обстріл Москви безпілотниками. У ніч проти 9 серпня Москву також намагалися атакувати два дрони. За словами Собяніна, їх збили на околицях міста.

1 серпня приблизно о 3:00 соцмережі почали повідомляти про атаку безпілотників на Москву. Судячи з відео знову був обстріл житлово-офісного комплекс "Москва-Сіті". Також фіксувалися вибухи в Підмосков'ї. До цього атака була зафіксована в ніч проти 30 липня.

Зараз ви читаєте новину «У Москві пролунав потужний вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі