вівторок, 11 серпня 2015 09:33

У Міноборони відзвітували про повернення у стрій військової техніки та озброєння

У Міноборони відзвітували про повернення у стрій військової техніки та озброєння
Фото: mediarnbo.org

Лише за минулий тиждень ремонтники відновили 346 одиниць озброєння та військової техніки.

Про це на брифінгу повідомила начальник Управління комунікацій та преси Міноборони України Оксана Гаврилюк, передає Gazeta.ua

"За минулий тиждень ремонтно-відновлювальні бригади ЗСУ та спеціальні бригади державних підприємств повернули до виконання бойових завдань у районі АТО 346 одиниць озброєння та військової техніки. У тому числі 16 танків Т-64, 1 РСЗВ "Град", 3 самохідних гаубиці "Гвоздика", 4 "Акації" та 2 "Мста-С", 2 гаубиці Д-20, 1 - Д-30 та 1 "Мста-Б", 13 протитанкових гармат МТ-12 "Рапіра", 7 пускових установок протитанкового комплексу "Метис" та 8 - "Фагот", 10 бойових машин піхоти БМП-1 та 24 - БМП-2, 3 бойові розвідувально-дозорні машини БРДМ-2 та 2 бронетранспортери БТР-60, 5 - БТР-70 та 6 - БТР-80, 8 бойових розвідувальних машин БРМ-1-К.

Крім того, військові ремонтно-відновлювальні бригади повернули до строю 220 одиниць автомобільної техніки та 3 одиниці техніки радіо-технічних військ.

Державні підприємства провели ремонт 2 бойових машин піхоти БМП-2 та 2 самохідних гаубиць "Акація" та 1 "Гвоздика", - повідомила Гаврилюк.

Вона зазначила, що з початку проведення АТО було відновлено та відремонтовано понад 28,5 одиниць озброєння та військової техніки.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони відзвітували про повернення у стрій військової техніки та озброєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі