понеділок, 09 листопада 2015 12:43

В мережу виклали відео розстрілу Небесної сотні на Майдані

В мережу виклали відео розстрілу Небесної сотні на Майдані
фото: www.ukrinform.ua

В мережу виклали відео, як "беркутівець" Павло Аброськін стріляв з автомата по активістах Майдану 20 лютого 2014 року. Викладений відеоматеріал - це синхронізація різних цифрових матеріалів, які дали змогу зафіксувати пересування колишнього бійця спецпідрозділу, котрого обвинувачують у розстрілі 39 беззбройних учасників протесту, - повідомляється на Facebook спільноти "Євромайдан SOS".

На відео відстежується шлях Павла Аброськіна починаючи від 09:08 - відбиття "першого прориву" майданівців і до 09:24 - переходу роти спецпризначення "Беркуту" від Жовтневого палацу, вверх по Інститутській, до "сніжної барикади" – барикади з мішків біля входу до станції метро "Хрещатик"

.

"На відео пораховані постріли, які були ним виконані. Постріли враховували тільки у випадку, якщо вони потрапили в об'єктиви камер та їх можна було точно ідентифікувати. Всього на відео нараховується 10 таких пострілів. На відео Павло Аброськін виділений жовтим квадратом. Коли беркутівець зникає з камер, шлях продовжується просто на карті – до точки, де він з'явиться на наступній камері", - пояснюють у мережі.

Для наочності на відео присутня сервісна інформація – точний час у верхньому правому куті, підрахунок пострілів в нижньому лівому куті та джерело відео чи фото. У випадку суміщених відео зазначається тільки головне, провідне джерело.

Нагадаємо, Генпрокуратура передала обвинувальний акт до суду. Сторона обвинувачення вимагає для Зінченка та Аброськіна найвищої кари – довічного позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «В мережу виклали відео розстрілу Небесної сотні на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі