субота, 23 липня 2022 08:47

Спецтема: Війна Росії проти України

У курортній Кирилівці пролунали вибухи: перші подробиці

У курортній Кирилівці пролунали вибухи: перші подробиці
З 3:00 до 5:00 23 липня вибухи чули у тимчасово захопленій окупантами Кирилівці. Фото: doba.ua

Минулої ночі в Кирилівці Мелітопольського району Запорізької області пролунали вибухи.

Окупанти безуспішно намагалися сховати на приазовському курорті військову техніку, розповів у суботу вранці мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

"Узбережжя Азовського моря, яке минулого року гостинно приймало понад 5 мільйонів туристів, цьогоріч окуповане рашистами. Після вдалих атак Збройних сил України на військові бази в Мелітополі і Мирному Мелітопольського району окупанти почали звозити свою військову техніку до Кирилівки. Вони сподівалися, що там їх не дістануть ні наші HIMARS, ні бійці ЗСУ та руху спротиву. Але хтось точно дістав", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бавовна в окупованій Горлівці: показали "феєрверки" на авторемонтному заводі

З 3:00 до 5:00 23 липня вибухи чули у тимчасово захопленій окупантами Кирилівці, яка розташована на узбережжі Азовського моря.

Підтвердження інформації про знищену техніку росіян зараз немає.

"Чекаємо на підтвердження інформації", – додав Федоров.

Після ураження Збройними силами України військових об'єктів окупантів із високоточної зброї на тимчасово окупованій території Запорізької області в росіян розпочалася паніка. Загарбники масово покидають склади та бази зберігання озброєння та військової техніки Російської Федерації.

Збройні сили України вдарили по казармі з росіянами в тимчасово окупованій Ясинуватій Донецької області. Майже 100 російських агресорів було знищено.

У тимчасово окупованому Донецьку вибухнув один із великих російських складів боєкомплектів. Терористи розмістили його в "КамАЗ-центрі". Над містом здійнявся дим.

Зараз ви читаєте новину «У курортній Кирилівці пролунали вибухи: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі