неділя, 03 серпня 2014 15:37

У Криму розгромили опозиційну Чорноморську ТРК

У Криму розгромили опозиційну Чорноморську ТРК
Фото: medialeaks.ru

Судові пристави заарештували майно Чорноморської телерадіокомпанії в Сімферополі.

За словами в. о. президента Чорноморської ТРК Людмили Журавльової у телекомпанії влаштували справжній погром: "Пускають тільки мене і все! Будівлю я сама особисто опечатала, як змогла! Заходити всередину без сліз просто неможливо! Таке відчуття, що процедуру арешту проводили не люди, а свині! Всі ящики потрощили! У моєму кабінеті документи валяються, витягнуті з ящиків, хоча на це права у приставів не було! Оскільки це був не обшук, а всього лише арешт, тимчасовий, майна!".

На території ТРК знаходиться поліція і "народне ополчення", хоча жодних документів, які свідчать про правомірність їх дій щодо приватної власності надано не було.

"20 років існування ЧТРК, гіганта кримського мас-медіа, не раз були наїзди з боку незадоволених нашою редакційною політикою! Однак з таким свавіллям ми ще не стикалися! Але я на правах керівника ТОВ "Чорноморська ТРК" заявляю : нікому не вдасться закрити Черноморку! Нехай не тішаться ілюзіями! Вона існувала і буде існувати ! За свободу слова!", - написала Журавльова у Фейсбук.

Зараз ви читаєте новину «У Криму розгромили опозиційну Чорноморську ТРК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі