вівторок, 15 жовтня 2013 09:51

У Києві відкрили алею "караванському стрілку", вбивці міліціонера і родині Павліченків

У Києві відкрили алею "караванському стрілку", вбивці міліціонера і родині Павліченків

Вчора у Києві прямо навпроти Володимирського собору відрили так звану "Алею героїв". Свої "зірки" на ній отримали "караванський стрілок" Ярослав Мазурок, вбивця міліціонера Віталій Запорожець, борці із суддями - батько та син Павліченки. Усього героїв 10. Організатори суперечливої акації обіцяють, що скоро буде більше.

"Зірки" нанесені тишком-нишком, не стійкою фарбою і приурочені до Дня українського козацтва. Молодики із братства створили алею героїв, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

"Це ті люди, які вчинили достойно і є прикладом для сучасних українців. Це відомі особистості як Віталій Запорожець - людина-борець із міліцейським свавіллям, родина Павліченків - борці із суддівським свавіллям, Ярослав Мазурок - борець за права споживачів. Більшість героїв, якщо подивитися в історії, були вбивцями. Але вони вбивали не заради особистих переконань, а заради великої ідеї", - каже Віталій Чорний із "Братства".

Лідер "Братства" Дмитро Корчинський каже, свою зірку поки не заслужив. За його словами, ці зірки присвячені новітнім гайдамакам.

Подібні акції у релігійне свято братчики богохульством не вважають. Справу планують подовжити і думають, кому б іще намалювати зірку.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкрили алею "караванському стрілку", вбивці міліціонера і родині Павліченків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі