субота, 09 січня 2021 10:25

В Італії знайшли мертвою зниклу українку

В Італії знайшли мертвою зниклу українку
В Італії знайшли мертвою 58-річну українку, яка зникла в середині грудня. Тіло виявили в річці за 200 км від місця проживання. Фото: romatoday.it

В Італії знайшли мертвою 58-річну українку. Про зникнення жінки її син заявив ще в середині грудня.

Тіло виявили в гирлі річки Тібр неподалік від Риму. Правоохоронцям не відразу вдалося встановити особу загиблої, адже тіло розклалося. Про це повідомляє Roma Today.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії знайшли мертвою українку: перші подробиці

Судово-медична експертиза ідентифікувала особу загиблої завдяки відбиткам пальців, які опинилися в їх базі. Як з'ясувалося, українка мала справу з поліцією в зв'язку з оформленням дозволу на проживання в Італії.

Відомо, що жінка працювала доглядальницею і вже 20 років жила в Італії. Востаннє - в Кастель-Вольтумо біля гирла річки Вольтурно в регіоні Кампанія. Від місця проживання до місця, де знайшли тіло, більше 200 км. Експерти вважають, що тіло загиблої віднесло течією. На її тілі ознак насильства не виявили, проте остаточну причину смерті ще не встановили.

У Туреччині знайшли мертвою українку 25-річну Христину Новицьку. Жила на орендованій віллі в Бодрумі. Родом із Києва. В Туреччині працювала перекладачем, викладала в школі танців у торговому центрі в Бодрумі. Її знайшли на стільці. Руки були за спиною в кайданках, на голові — поліетиленовий пакет.

Зараз ви читаєте новину «В Італії знайшли мертвою зниклу українку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі