понеділок, 19 березня 2018 11:36

В іномарці на євробляхах загинули чотири людини

В іномарці на євробляхах загинули чотири людини
У ДТП на дорозі Київ – Овруч в аварії загинули 4 людини, 1 травмована Фото: прес-служба поліції

У неділю, 18 березня, на дорозі Київ – Овруч в аварії загинули 4 людини, 1 травмована.

ДТП сталася поблизу села Феневичі. Водій автомобілю BMW з держномерами литовської реєстрації не впорався з керуванням та вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою ЗІЛ, повідомили у прес-службі поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили справу про "викрадення" немовляти з пологового будинку

У результаті аварії водій, 25 років, легкового авто та його пасажири 26-27-річного віку померли на місці аварії від важких травм.

Пасажирку вантажівки – жінку,49 років, "швидка" доправила до районної лікарні. Їй діагностували забійну рану носа, закриту травму голови та струс головного мозку. Всі потерпілі дорожньо-транспортної пригоди – жителі села Феневичі.

Чернівецький апеляційний суд області скасував попереднє рішення суду й призначив покарання у вигляді 1 року позбавлення волі водієві легковика Mercedes, який у травні 2016-го у стані алкогольного сп'яніння збив на смерть 59-річного працівника комунальної фірми на вулиці Героїв Майдану.

Зараз ви читаєте новину «В іномарці на євробляхах загинули чотири людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі