пʼятниця, 26 вересня 2014 09:56

У Харкові прогриміли два вибухи

У Харкові прогриміли два вибухи
Фото: google.com.ua

У Харкові в ніч на п'ятницю сталися два вибухи. Постраждалих немає.

Як повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області, повідомлення про перший вибух, який стався у житловому багатоповерховому будинку по вул. Лебединській, надійшло до Комінтернівського райвідділу міліції близько 02.45.

"Під час збору первинної інформації було встановлено, що невідомі особи здійснили постріл, імовірно з гранатомета, у бік десятиповерхового будинку. У результаті на першому поверсі пошкоджений віконний отвір офісу приватного адвоката, а також розбиті шибки в чотирьох вікнах. Постраждалих немає, за медичною допомогою ніхто не звертався. З місця події вилучено речові докази", - повідомили у відділі по зв'язках з громадськістю.

За даними інформованого джерела, офіс належить Олегу Головкову, адвокату та волонтеру, а також кандидату-самовисуванцю на виборах у Верховну Раду по 169-му окрузі Харкова.

Другий вибух стався біля супермаркету "Брусничка" по вул.Академіка Вальтера о 04.30. В результаті був пошкоджений банкомат "Приватбанку".

Працівники міліції, які виїхали на місце події, провели всі необхідні оперативно-слідчі дії.

Зібрані за обома фактами матеріали будуть передані для проведення відповідного розслідування в Управління СБУ в Харківській області.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові прогриміли два вибухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі