понеділок, 21 січня 2013 11:34

У Харкові міліціонери застрелили чоловіка з шаблею, який проривався в обласну телерадіокомпанію

У Харкові міліціонери застрелили чоловіка з шаблею, який проривався в обласну телерадіокомпанію
Фото: vichivisam.ru

Працівники міліції застрелили зловмисника, який намагався проникнути у приміщення Харківської обласної телерадіокомпанії.

Про це повідомила начальник прес-служби Департаменту державної служби охорони (ДСО) при МВС України Світлана Павловська, пише Украінформ.

"Правоохоронці змушені були застосувати вогнепальну зброю проти озброєного чоловіка, який вчинив спробу проникнути в приміщення Харківської обласної ТРК", - сказала Павловська.

Інцидент стався у ніч на 21 січня.

"О 1.30 у приміщення ТРК, розбивши скляні двері, увірвався невідомий. Працівник служби безпеки не дав йому проникнути далі і натиснув "тривожну кнопку". Наряд ДСО прибув за три хвилини ", - розповіла Павловська.

За її словами, зловмисник став пручатися, намагався застосувати холодну зброю.

"У руках чоловіка з'явилася гостра саморобна шабля, якою він намагався вдарити міліціонерів і працівника охорони", - повідомила Павловська.

Вона зазначила, що дії невідомого були загрозливими, тому після попередження правоохоронці застосували табельну вогнепальну зброю.

"Озброєний зловмисник був небезпечний як для працівників міліції і ТРК, так і для інших людей у випадку, якщо б йому вдалося втекти", - заявила представниця ДСО.

Тепер з'ясовано, що чоловік був 1986 року народження.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові міліціонери застрелили чоловіка з шаблею, який проривався в обласну телерадіокомпанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі