середа, 10 червня 2015 15:46

У ДСНС назвали імена загиблих на нафтобазі рятувальників

9 червня Державна служба України з надзвичайних ситуацій втратила трьох рятувальників, які загинули під час вибуху на пожежі під Васильковом.

Про це повідомляє прес-центр ДСНС.

"Близько 19:00 на нафтобазі "БРСМ-нафта" знайшли тіла трьох рятувальників, які пропали безвісти зранку 9 червня під час вибуху. Пошук тіл розпочався одразу після того, як вдалося зайти на територію нафтобази і приступити до ліквідації незначних осередків пожежі.

Автор: facebook.com
 

Двоє з них – рятувальники Київського гарнізону. Тарасенко Андрій Миколайович був заступником начальника частини аварійно-рятувальних та спеціальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у м. Києві. 32-річний капітан служби цивільного захисту 14 років пропрацював в пожежно-рятувальній службі і був відданий своїй справі.

Басовський Антон Олександрович – пожежник-рятувальник 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Йому було лише 25 років. Ще з юних років він розпочав свою службу в Київському гарнізоні, не зупинявся перед труднощами і не боявся іти в бій з вогнем", - йдеться в повідомленні.

Автор: mns.gov.ua
 

"Глазков Максим Олегович був заступником начальника загону-начальника відділення планування та документального забезпечення аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Київській області (м. Біла Церква). Народився 07 травня 1977 року. У 1997 році закінчив Львівське пожежно-технічне училище МВС України. З цього ж року розпочав службу у пожежно-рятувальному підрозділі Київщини начальником караулу 14-ї Державної пожежної частини по охороні АТ "Росава" УДПО ГУ МВС України в Київській області. Пройшовши шлях від начальника караулу до начальника пожежно-рятувального відділення пожежно-рятувальної групи аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ МНС України в Київській області, у 2012 році був призначений на посаду заступника начальника загону-начальника відділення планування та контролю аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ МНС України в Київській області", - повідомляють у ДСНС.

Нагадаємо, 9 червня під час гасіння пожежі на нафтосховищі "БРСМ" стався вибух, внаслідок якого із трьома рятувальниками зник зв'язок. Пізніше чоловіків знайшли мертвими.

Зараз під Васильковом досі горить 6 цистерн. До нафтобази підтягують пожежні танки.

Зараз ви читаєте новину «У ДСНС назвали імена загиблих на нафтобазі рятувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі