субота, 26 лютого 2022 11:03

У Гостомелі диверсанти вдерлися до частини Нацгвардії: переодяглися у форму гвардійців

В районі перебування російських окупантів у Гостомелі диверсанти заволоділи майном НГУ і можуть вдаватися до провокацій, перевдягувшись у форму гвардійців.

Про це повідомив боєць ЗСУ Харитін Старський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зруйновані будинки й мости, але ЗСУ тримають позиції: останні новини з Луганщини

Найімовірніше розмовлятимуть російською мовою. Прохання до місцевих мешканців у районі перебування росіян дезінформувати противника, незважаючи на уніформу та розпізнавальні знаки НГУ.

 

Російські диверсанти активно вдаються до перевдягання, маскування під українські війська, будьте уважими!

Також боєць провідомив, що Кремль активно приховує реальні втрати російських військ в Україні.

Фонд Повернись живим звертається з проханням до всіх місцевих мешканців, у яких є така можливість: фотографуйте та знімайте на відео знищену техніку і тіла російських окупантів. Бажано крупним планом.

Відзняті матеріали надсилайте на е-мейл: [email protected]

Фонд зробить усе, щоб ці матеріали потрапили на територію РФ, до матерів, родичів та громадськості. Попустимо трохи їх гонор.

24 лютого російська штурмова авіація намагалася захопити аеропорт у Гостомелі, висадили десант. Українська армія була змушена нанести артилерійський удар по аеропорту.

Протиповітряна оборона України (ППО) знищила три вертольоти російського ворога в Гостомелі та один в Межигір'ї на Київщині.

Близько 19:00 радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що російські війська захопили контроль над аеропортом у Гостомелі, що знаходиться менш ніж за 10 км від Києва.

Зараз ви читаєте новину «У Гостомелі диверсанти вдерлися до частини Нацгвардії: переодяглися у форму гвардійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі