середа, 03 листопада 2021 11:08

В Естонії українця посадили в тюрму за вбивство співвітчизника

В Естонії українця посадили в тюрму за вбивство співвітчизника
Справу розглядали у порядку спрощеного провадження. Фото: pixabay.com

В Естонії 35-річного громадянина України визнали винним у вбивстві свого співвітчизника у Палдіскі.

Харьюський повітовий суд засудив його до 10 років позбавлення волі, повідомляє портал ERR.

"Чоловік під час сварки вдарив ножем свого ровесника, також громадянина України, унаслідок чого той помер на місці. Третій чоловік, який перебував у квартирі, зателефонував на номер служби екстреної допомоги. Співробітники поліції прибули на місце події та затримали нападника", - зазначили в прокуратурі.

Справу розглядали у порядку спрощеного провадження, тож термін покарання зменшили на третину. Тепер він становить майже сім років ув'язнення. Після відбуття покарання українця депортують з Естонії із 10-річною забороною на в'їзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець розгромив у Польщі приміщення залізниці на 437 тис. грн

У німецькому місті Маґдебурґ п'яний 41-річний українець кинувся з ножем на охоронців пабу, бо ті попросили його надіти маску. Після короткої словесної перепалки на вході у заклад чоловік вихопив ніж і вдарив одного з охоронців. Потім кинувся навтьоки, але його наздогнав другий охоронець. Після сутички той також отримав ножове поранення. Згодом німецька поліція знайшла злочинця на сусідньому майдані в неадекватному стані.

Зараз ви читаєте новину «В Естонії українця посадили в тюрму за вбивство співвітчизника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі