середа, 26 липня 2017 10:32

У Дніпрі можливі провокації під виглядом помсти ветеранів АТО

У Дніпрі можливі провокації під виглядом помсти ветеранів АТО
Під час вечірньої стрілянини у Дніпрі, яка сталася 24 липня, було вбито двох воїнів АТО. Фото: КП в Україні

Росія може влаштувати провокації у Дніпрі, маскуючи їх під помсту ветеранів АТО за стрілянину в місті 24 липня, в результаті якої загинули двоє військових. Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

За його словами, інформаційні вкидання про необхідність помсти з боку ветеранів АТО - один із найгірших розвитків ситуації. Може спровокувати міжнаціональну і міжрелігійну ворожнечу.

"Такий розвиток подій - найкращий подарунок агресору, який може спровокувати загострення: планувати, організовувати і проводити напади чи навіть теракти проти представників однієї досить впливової релігійної громади у Дніпрі, камуфлюючи їх нібито під помсту патріотів, ветеранів-атовців", - написав Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина у Дніпрі: вбиті були бійцями АТО

Увечері 24 липня у Дніпрі на просп. Гагаріна словесна перепалка між двома групами чоловіків переросла у стрілянину, під час якої двоє ветеранів АТО загинули. П'ятеро - поранені.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі можливі провокації під виглядом помсти ветеранів АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі