понеділок, 07 квітня 2014 17:14

У Дніпропетровську шахраї присвоїли більше 1 мільйона гривень банківських коштів

У Дніпропетровську шахраї присвоїли більше 1 мільйона гривень банківських коштів

2 квітня у Дніпропетровську міліціонери затримали шахраїв, які, використовуючи підроблені документи, привласнили більше 1 мільйона банківських коштів.

"Злочинна група, до якої входило троє чоловіків та одна жінка, діяли на території Дніпропетровської області протягом останніх двох років, - повідомили у Дніпропетровській обласній міліції. - Шахраї входили у змову з працівниками банківських установ та за допомогою підроблених документів оформлювали кредити на підставних осіб. Також використовували документи соціально незахищених мешканців. Щоразу кредит оформлювали на суму від 15 до 150 тисяч гривень".

Загальна сума привласнених зловмисниками коштів складає більше 1 мільйона гривень.

"Під час проведеного обшуку житла та орендованого офісу членів групи, правоохоронці вилучили майже 40 печаток, штампів суб'єктів державних установ, правоохоронних органів, суду, податкової інспекції, - продовжили в міліції. - Також копії паспортів громадян України та ідентифікаційних кодів".

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську шахраї присвоїли більше 1 мільйона гривень банківських коштів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі