вівторок, 14 серпня 2018 12:44

У приватній клініці за загадкових обставин помер пацієнт

У приватній клініці за загадкових обставин помер пацієнт
У чернівецькій приватній клініці для нарко- та алкозалежних знайшли мертвим пацієнта. Фото - РБК

У чернівецькій приватній клініці для нарко- та алкозалежних знайшли мертвим пацієнта 45-річного Руслана Бордіяра.

Родичі впевнені, що чоловіка забили до смерті – усе тіло було в синцях, йшлося в ТСН.

"Тіло було все синє, набрякле – видно, що там побої були. Сказали, що його обмотувати вночі скотчем і били", - каже дружина померлого Лариса Бордіяр.

Це розказали інші пацієнти, котрі почали тікати, щойно дізналися, що родичі померлого викликали поліцію. Тепер у родині сподіваються, що інформацію про вбивство пацієнти-втікачі підтвердять і в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрили реабілітаційний центр, де силою утримували людей

"Запросили осіб, які тут перебували, для встановлення усіх даних. Вони за даним фактом допитуються", - розповів заступник начальника Чернівецького відділу поліції Олександр Кушнір.

Реабілітаційний центр для нарко- та алкозалежних працює посеред житлового сектору. Сусіди про його існування до трагедії навіть не здогадувалися – не бачили нічого підозрілого, ніякого шуму звідти не чули. Навколо немає ні вивісок, ні реклами. Родичі померлого про цей приватний заклад дізналися від знайомих, підписали договір і заплатили 9 тис. грн за місяць терапії. Тепер визнають, що про методи лікування, як і про дозвільні документи не розпитували.

Слідчі чекають висновків медекспертів про причину смерті пацієнта та перевіряють документацію, яку надали власники закладу.

У Києві в стоматологічному центрі на вулиці Воздвиженська, 16А на прийомі у лікаря померла пацієнтка. Це сталося 2 серпня близько 11:00.

Зараз ви читаєте новину «У приватній клініці за загадкових обставин помер пацієнт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі