пʼятниця, 28 лютого 2014 11:57

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

У ЧФ відхрестилися від захоплень об'єктів в Україні: військові не покидали місць дислокації

У ЧФ відхрестилися від захоплень об'єктів в Україні: військові не покидали місць дислокації
Фото: AFP 2014/ Vasiliy Batanov

Військовослужбовці Чорноморського флоту РФ не покидали місць постійної дислокації в Криму, повідомив РІА "Новости" високопоставлений представник штабу ЧФ РФ.

"Військовослужбовці ЧФ РФ, які дислокуються в Криму, ні в Севастополі, ні в Сімферополі, ні в Феодосії, нікуди не висувалися, і таке завдання їм не ставилося і ставитись не може", - сказав співрозмовник агентства.

Він підкреслив, що всі пересування військових та військової техніки завжди узгоджуються у встановленому порядку.

У той же час виконувач обов'язків президента Олександр Турчинов заявив про скликання екстреного засідання Ради з національної безпеки України для обговорення ситуації в Криму ситуації.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилась інформація, що, ймовірно, російські військові захопили державні об'єкти в Україні: парламент і уряд Криму, ДП "Кримаерорух", два аеропорти і оточили загін морської охорони у Балаклаві.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає нічні події в аеропортах Криму порушенням усіх міжнародних договорів і норм співпраці з РФ. Він оцінює це як вторгнення і окупацію.

Зараз ви читаєте новину «У ЧФ відхрестилися від захоплень об'єктів в Україні: військові не покидали місць дислокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі