субота, 02 квітня 2022 16:07

На Чернігівщині зникла вчителька, яка повідомляла про пересування ворожих військ

На Чернігівщині зникла вчителька, яка повідомляла про пересування ворожих військ
Російські окупанти захопили вчительку Вікторію в полон. Фото: "Суспільне"

У селі Старий Биків на Чернігівщині зникла вчителька математики 25-річна Вікторія. Російські окупанти захопили її в полон і, як вважають близькі, вивезли для подальшого обміну на солдатів армії РФ.

25 березня в селі загарбники почали перевіряти телефони місцевих. У Вікторії побачили повідомлення про пересування ворожих військ, які вона відправляла через чат-боти. За це вчительку забрали й утримували в полоні із чоловіками в підвалах. Вона була єдиною полоненою жінкою, повідомляє "Суспільне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна в голові "парад победы" на 9 травня. Розслаблятися рано - Данілов

Як розповідає сестра Вікторії Ірина, останній раз вчительку бачили 29 березня. У полоні не боялася окупантів - говорила правду і все, що думала про вторгнення РФ на територію України. Загарбники відповідали, що нібито судитимуть Вікторію за законами своєї країни.

Ірина думає, що її сестру вивезли після того, як ворогів вибили із села, і планують використати для обміну на військовополонених РФ.

Вікторія викладала в школі у Броварах, а після початку російсько-української війни вирушила до батьків у Старий Биків.

Якщо хтось має інформацію про Вікторію, її сестра Ірина просить повідомляти за телефоном (097) 103 16 37.

Ворог завдяки Збройним силам України відходить із території Чернігівщини. Для чого насправді це роблять росіяни - невідомо, заявив 1 квітня керівник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

Окупанти продовжують перегрупування військ. Роблять це для створення наступальних угруповань. Ворожа авіація продовжує бомбардувати українську інфраструктуру та житлові квартали.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині зникла вчителька, яка повідомляла про пересування ворожих військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі