четвер, 18 жовтня 2012 12:05

На Черкащині дві сестри-пенсіонерки задихнулися чадним газом

На Черкащині дві сестри-пенсіонерки задихнулися чадним газом
Жінки померли у власній квартирі. Фото: tsn.ua

17 жовтня о шостій вечора в селі Медведівка Чигиринського району на Черкащині знайшли мертвими 83-річну Антонину Філенко та її старшу на три роки сестру Надію Кузьмівну.

Жінки у власному будинку задихнулися чадним газом, повідомив помічник начальника головного управління МНС у Черкаській області 46-річний Костянтин Проценко.

Обидві сестри мешкали у будинку на вул. Л.Українки. Дітей власних не мали.

"Господарства в них немає, поралися лише біля собаки та курей. Молодша сестра була незряча. До них щодня навідувався племінник, братовий син. У вівторок Володимир Іванович ввечері пішов, а в них уже було закрито. Подумав, що сплять і не захотів стукати. А вчора теж прийшов увечері. Знову в бабів темно і хата з середини заперта. Сусіди сказали, що не бачили, щоб протягом дня вони виходили у двір. Тоді чоловік вибив двері й зайшов у хату", - розповів сільський голова 46-річний Олександр Діскант.

Кімната була задимлена. На ліжку лежала мертва молодша сестра, а старша була на ліжку.

"Володимир Іванович подзвонив мені, питає, що робить. Я викликав міліцію і швидку. Обох сестер відвезли у Черкаси на судмедекспертизу, хоч видно було, що ніякої насильницької смерті там не було", - сказав Олександр Анатолійович.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині дві сестри-пенсіонерки задихнулися чадним газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі