вівторок, 14 березня 2017 16:19

У центрі столиці стрілянина, є поранений
6

Стрілянина біля кафе
Фото: Відділ комунікації поліції Києва
Стрілянина біля кафе
Стрілянина біля кафе
Стрілянина біля кафе
Стрілянина біля кафе

У Печерському районі Києва біля кафе сталася стрілянина. Один чоловік отримав вогнепальне поранення. Потерпілому зробили операцію. Інцидент стався 13 березня близько 23:40, на бульварі Дружби народів.

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"Поліцейських викликав бармен кафе. Він почув, як розбилося скло. Пішов перевірити. На дверях було пошкоджене скло, схоже, що від кулі. Як з'ясували правоохоронці, на вулиці між двома компаніями виник конфлікт. Згодом переріс у штовханину. Один із учасників дістав пістолет і почав хаотично стріляти. Внаслідок кількох пострілів, куля влучила в потерпілого. Ще дві - у двері кафе та авто. Поліцейські з місця стрілянини вилучили 8 гільз. У сміттєвому баку - пістолет та магазин до нього", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівник військкомату влаштував стрілянину на вулиці

Нині правоохоронці розшукують учасників інциденту, з'ясовують обставини. Триває слідство.

На Донеччині в кафе сталася стрілянина. Відвідувач вистрілив у підлогу. Плитка розлетілася, її осколками був поранений чоловік. Його негайно забрали до лікарні. Медики надали допомогу та відпустили потерпілого додому. Винуватцеві загрожує до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У центрі столиці стрілянина, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі