субота, 08 серпня 2015 17:32

В буферній зоні на Донбасі зіштовхнулись автомобілі – загинули дві людини

В буферній зоні на Донбасі зіштовхнулись автомобілі – загинули дві людини
Фото: ru.tsn.ua

Внаслідок ДТП у буферній зоні на Донбасі двоє людей загинуло, ще троє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба Донецького обласного управління ДАІ.

"Автопригода сталася 7 серпня о 20:40 на автодорозі "Слов'янськ – Донецьк - Маріуполь" неподалік м. Докучаєвськ (буферна зона АТО). За попередньою версією, 36-річна жінка, водій автомобіля Chevrolet Aveo, що рухався з боку м. Донецька в напрямку м. Маріуполя, не обрала безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху та скоїла зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2105", який рухався у зустрічному напрямку", - зазначили у відомстві.

Внаслідок ДТП 49-річний водій автомобілю "ВАЗ 2105" та 65-річна пасажирка автомобілю Chevrolet Aveo загинули на місці, ще троє осіб отримали тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони призвели до загибелі потерпілого, або спричинили тяжке тілесне ушкодження".

Зараз ви читаєте новину «В буферній зоні на Донбасі зіштовхнулись автомобілі – загинули дві людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі