вівторок, 25 квітня 2017 13:20

В автомобілі росіянки знайшли цілий арсенал зброї

В автомобілі росіянки знайшли цілий арсенал зброї
У столиці зупинили авто з арсеналом зброї ФОТО: varta.kharkov.ua

У Дніпровському районі Києва зупинили автомобіль із іноземними номерами, напічканий зброєю. Вилучили пістолет, арбалет, гранату та наркотики.

Про це повідомив відділ комунікації столичної поліції.

"Близько 03:30 на проспекті Миру патрульні помітили авто "Сеат". Водій почав нервувати та ховати обличчя. Його особу встановили відразу. Це 45-річний чернігівчанин. Чоловік розшукується поліцією за викрадення авто та розбійний напад. У кишені в нього знайшли гранату Ф-1 та запал "УЗГРМ-2". Разом із водієм у салоні сиділа власниця авто та 27-річний пасажир. Обоє - уродженці Росії. 36-річна жінка майже 20 років проживає у Києві. У неї в сумці знайшли стартовий пістолет іноземного виробництва Ekol Botan, споряджений 5 бойовими набоями. А також власниця мала наркотики. У багажнику виявили амфетамін, арбалет і ніж кустарного виробництва, - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянин захопив будинок у Києві

Усіх трьох доставили до відділку поліції. Вирішують питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Розпочали кримінальні провадження. Вилучені предмети та речовини направили на експертне дослідження.

У підвалі гаража жителів Миколаєва СБУ виявила арсенал вогнепальної зброї та боєприпасів. Правоохоронці знайшли гранатомет РПГ-18, автомат Калашникова з двома магазинами, кулемет Томпсона з трьома магазинами, пістолет ТТ з трьома магазинами, 33 гранати РГ-47, Ф-1 та РГД-5, 1,5 кг пластиду, 8 запалів до вибухових речовин, 3 вибухових пакети, майже 12 тис. набоїв різного калібру. За даними спецслужби, арсенал призначався для диверсій в регіоні.

Зараз ви читаєте новину «В автомобілі росіянки знайшли цілий арсенал зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі