субота, 24 лютого 2024 07:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено дві ракети та 12 дронів: у ЗСУ повідомили деталі нічної атаки РФ

Вночі проти 24 лютого російські загарбники атакували Україну двома балістичними ракетами "Іскандер-М", які випустили з Ростовської області РФ.

Ворог також застосував три керованих авіаційних ракети Х-59 із тимчасово окупованої території Херсонської області. Окрім того, росіяни випустили 12 ударних безпілотників типу Shahed із Приморсько-Ахтарська та мису Чауда. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  Вночі проти 24 лютого Росія атакувала Україну ракетами та дронами
Вночі проти 24 лютого Росія атакувала Україну ракетами та дронами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ППО України збило за ніч 12 безпілотників

У результаті бойової роботи знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 12 ворожих дронів у межах Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей.

"До відбиття повітряного нападу було залучено зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України", - йдеться у повідомленні.

У Одесі вночі проти 24 лютого під обстріл ворожими безпілотниками знову потрапив житловий будинок. Там три людини поранено і одна загинула.

Поранені госпіталізовані у важкому стані. Одна жінка пробула під завалами близько двох годин.

Зараз ви читаєте новину «Знищено дві ракети та 12 дронів: у ЗСУ повідомили деталі нічної атаки РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі